12 تیر 1395 - 13:23 شناسه خبر: 4436 نسخه چاپی

تقدیر دبیرکل کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران از تلاش حجتی برای كاهش نرخ سود كشاورزی

مصوبه شورای پول و اعتبار اجرایی شود سرمایه‌گذاری در صنعت غذا و كشاورزی جان دوباره می‌گیرد

مصوبه شورای پول و اعتبار اجرایی شود سرمایه‌گذاری در صنعت غذا و كشاورزی جان دوباره می‌گیرد تقدیر دبیرکل کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران از تلاش حجتی برای كاهش نرخ سود كشاورزی
کاوه زرگران با اشاره به مصوبه سه‌شنبه شب شورای پول و اعتبار در خصوص كاهش نرخ تسهیلات بانكی گفت: تلاش‌های وزیر جهاد كشاورزی در خصوص كاهش نرخ ...

کاوه زرگران با اشاره به مصوبه سه‌شنبه شب شورای پول و اعتبار در خصوص كاهش نرخ تسهیلات بانكی گفت: تلاش‌های وزیر جهاد كشاورزی در خصوص كاهش نرخ سود سرمایه‌گذاری در بخش كشاورزی که با هماهنگی و همدلی تیم اقتصادی دولت به ویژه وزیر اقتصاد و رییس كل بانك مركزی برای حمایت از بخش كشاورزی همراه بود، باعث شد تا نرخ سود بخش كشاورزی کمتر از سایر بخش‌ها و به 15درصد برسد.
به گزارش مهر، دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران گفت: در جلسه شورای پول و اعتبار، نرخ سود تسهیلات بانک کشاورزی برای تسهیلات سرمایه‌گذاری معادل 15 درصد و برای سایر تسهیلات معادل 18 درصد تعیین شد كه این تفاوت می‌تواند تاثیر مثبتی در شرایط بخش كشاورزی كشور داشته است و با اجرای این مصوبه، سرمایه‌گذاری در صنعت غذا و كشاورزی جانی دوباره می‌گیرد.
كاوه زرگران با اشاره به مصوبات یک هزار و دویست و بیستمین جلسه شورای پول و اعتبار گفت: پیگیری و تلاش وزیر جهادكشاورزی در این شورا باعث شد تا بخش كشاورزی استثنا تلقی شده شود که البته با توجه به نقش مهم بخش كشاورزی در تولید ناخالص ملی و پیشبرد سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و ضرورت حمایت همه جانبه از تولید در بخش كشاورزی و صنایع غذایی باید این اقدام را به فال نیك گرفت و چشم‌انداز روشن‌تری را برای این بخش نوید داد.
دبیرکل کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران تاكید در ادامه کرد: بانك كشاورزی نیز به عنوان مجری مصوبه شورای پول و اعتبار در راستای حمایت از بخش كشاورزی و صنایع غذایی كشور گام بر می‌دارد.
رییس کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق تهران ادامه داد: بخش كشاورزی و صنایع غذایی ایران با وجود همه مشكلات پتاسیل آن را داراست تا به عنوان موتور پیشران سیاست‌های اقتصاد مقاومتی شناخته شود و در صورت ادامه سیاست‌های حمایتی نظیر آنچه در جلسه اخیر شورای پول و اعتبار مصوب شد، می‌توان امیدوار بود ایران در صادرات محصولات فرآوری شده و صنایع تبدیلی ارزآوری نماید.
زرگران با تاكید بر اینكه با پیگیری و اصرار وزیر جهاد كشاورزی در جلسه شورای پول و اعتبار و  حمایت‌های رییس كل بانك مركزی و وزیر اقتصاد، این مصوبه از تاریخ 16 تیرماه سال جاری از سوی بانک‌ها و موسسات اعتباری، لازم الاجرا است، اضافه كرد: نرخ سود 15 درصدی تسهیلات بانک کشاورزی برای تسهیلات سرمایه‌گذاری می‌تواند گامی مهم برای بروز توانایی واقعی تولید در بخش كشاورزی ایران ارزیابی شود.
وی با تقدیر از اقدام شورای پول و اعتبار در نگاه ویژه به بخش كشاورزی گفت: امیدواریم با تلاش‌ و پیگیری‌های وزیر جهاد كشاورزی و حمایت دیگر ارکان دولت، نرخ ?? درصدی فعلی تسهیلات صندوق توسعه ملی کاهش یابد كه بر اساس اطلاعات بنده مهندس حجتی گام‌های اولیه برای تصحیح این نرخ سود را برداشته است. چرا که وی به خوبی می‌داند در بخش کشاورزی پرداخت چنین بهره‌هایی موضوعیت ندارد و تولیدکنندگان در این بخش نمی‌توانند چنین سودی را بپردازند.
دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران ابراز امیدواری کرد صنایع تبدیلی و غذایی کشور با افزایش حمایت دولت بتواند پتانسیل خود را هر چه بیشتر بالفعل کرده و در راستای تقویت تولید ملی و اجرایی کردن سیاست‌های اقتصاد مقاومتی گام بردارد.